top of page
Wine & Wellness Utrecht - Zoutmuur Sauna

Zoutmuur Sauna

Onze sauna beschikt over een zoutwand. Deze zoutblokken zijn afkomstig uit het Himalaya gebergte! De temperatuur in onze zoutmuur sauna is 90 graden. Het zout oxideert bij meer dan 70 graden waardoor er mineralen in de lucht vrijkomen die fantastisch zijn voor luchtwegen en lichaam!

Wine & Wellness Utrecht - Zoutmuur Sauna
Wine & Wellness Utrecht - Infraroodcabine

Infraroodcabine

De infraroodsauna is, zoals de naam al een beetje zegt, een sauna die zijn warmte krijgt door infraroodlampen. De straling van die infraroodlampen dringt diep door in de huid, waardoor de spieren worden verwarmd. Dit werkt pijnverlichtend en uw stijve spieren zullen na afloop een stuk soepeler aanvoelen!

Wine & Wellness Utrecht - Infraroodcabine.PNG
IMG-0443.JPG

Zwembad & Bubbelbad

Het zwembad is 20m2 groot en recentelijk gemoderniseerd. Behalve de mogelijkheid om te zwemmen is er ook een zit mogelijkheid met bubbels in zwembad. Ideaal voor een verfrissende plons na bijvoorbeeld het stoombad!

17995127074507847.jpg
Wine & Wellness Utrecht - Stoomcabine

Stoomcabine

Eén van onze minst warme sauna’s is de stoomcabine. De temperatuur van deze sauna ligt zo rond de 45 graden Celsius. De stoomcabine reinigt de huid én zuivert je longen. Ontspannen én gezond dus! 

Wine & Wellness Utrecht - Stoomcabine
Kleedruimte Wine & Wellness Utrecht.PNG

Kleedruimte

Bij ons kunt u uzelf tijdens uw bezoek in alle privacy omkleden en douche in een van onze douchecabines en kleedhokjes. Om uw persoonlijke eigendommen tijdens uw bezoek op een veilige plek op te bergen krijgt u een (gratis) kluisruimte toegewezen!

Kluisruimtes Wine & Wellness Utrecht.PNG
bottom of page