top of page

Student Nights

Speciaal voor studenten bieden wij een unieke kans om te ontspannen en tot rust te komen te midden van de hectiek van het studentenleven. Op iedere dinsdag en woensdag tussen 22:00 en 01:00 uur zijn studenten met een geldige collegekaart van harte welkom om gratis gebruik te maken van al onze luxe wellnessfaciliteiten.

Praktische informatie

🕙 Wanneer: Elke dinsdag en woensdag van 22:00 tot 01:00 uur.

🏊‍♂️ Wat: Gratis toegang tot al onze luxe faciliteiten, inclusief zwembad, stoombad, infraroodcabine en sauna. Laat de stress van de collegebanken achter je en dompel jezelf onder in pure ontspanning.

💼 Kluisjes: Voor slechts €1,- kun je vooraf een kluisje huren om je waardevolle spullen veilig op te bergen tijdens je ontspanningsavontuur.

👘 Huur van wellness essentials: Voor een extra comfortabele ervaring kun je voor €7,50 een badjas, handdoek en slippers huren. Natuurlijk mag je deze ook van thuis meenemen als je dat liever hebt.

🎟️ Toegang: Vergeet niet je geldige collegekaart mee te nemen. Toegang vanaf 18 jaar. Badkleding is verplicht, dus pak je zwembroek of bikini en duik in de ultieme ontspanningservaring! Mannen en vrouwen zijn van harte welkom.

🍹 Extra's: Naast de wellnessfaciliteiten kunnen jullie genieten van een scala aan drankjes in onze Lounge of ons dakterras, van verfrissende biertjes en smaakvolle wijnen tot heerlijke cocktails, gin-tonics, shotjes en verrukkelijke borrelhapjes.

🍽️ Geen zin om te koken? Begin je avond goed door vooraf te dineren in ons Grand Café de Beuntjes! Reserveer je tafel via onze website om te genieten van heerlijke gerechten voordat je je onderdompelt in de ontspanning van onze spa.

📅 Reserveren: Vooraf reserveren is verplicht. Reserveer snel een plekje via onze website.

📧 Annuleren? Geen probleem! Stuur ons een e-mail op contact@winewellnessutrecht.com of bel ons op 06-15216582.

Mis deze kans niet om te ontspannen en te genieten van een welverdiende pauze. Kom langs bij City Spa Wine & Wellness Utrecht en beleef een onvergetelijke avond vol wellness en gezelligheid!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen! 🌿🍷

bottom of page