body-life image kopie 2.jpeg
Alex Body-Life.PNG
Body Life.jpg

Wij gaan per augustus samenwerken met Body-Life massagespecialisten.

Vanaf 1 augustus kunt u bij ons ook dagelijks terecht voor massages!

Boekt u vóór 1 augustus een massage? Dan krijgt u gratis een hele dag toegang tot ons wellnesscentrum!

Massages kunt u zowel los (zonder entree)- als in een arrangement boeken.

Massages dient u minimaal 3 uur van te voren te reserveren i.v.m. beschikbaarheid- en capaciteit van masseurs.

Massages kunnen, mits er masseurs beschikbaar zijn, ook op de dag zelf geboekt worden bij de receptie.

Onderstaande massages zijn maandag t/m zondag boekbaar tussen 10:30-22:00. 

Heeft u vragen over de door Body-Life aangeboden massages? Neem dan contact op met body-lifemassages@winewellnessutrecht.com.

Meer informatie over Body-Life kunt u hier vinden.

 

Stoelmassage (€29,50)
Tijdens de klassieke stoelmassage neem je plaats op een speciale stoel. De massage is kort van duur en wordt over je kleding heen gegeven en daardoor ideaal om tussen je (werk)dag door in te plannen. De stoelmassage richt zich op je nek, rug en schouders en geeft je energie en verlost je van alledaagse stress.

Bij de curatieve stoelmassage wordt er wel olie gebruikt. Bij een curatieve stoelmassage worden klachten, zoals hoofdpijn, nek- en schouderklachten en tintelingen in de armen en handen behandeld. Deze behandeling vindt wel op de blote huid plaats. De niet te masseren gedeelten worden afgedekt met handdoeken, zodat de kleding tevens niet in aanraking komt met de olie.

*De volgende massages worden aangeboden in sessies van 25, 40 en 55 minuten


Ontspanningsmassage (v.a. €49,50)*
Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Sportmassage (v.a. €49,50)*
Al ben je nog zo'n sportfanaat en stretch je nog zo netjes na een work-out, soms ontkom je helaas niet aan spierpijn. Of je nou een zware training of een rustige yogasessie achter de rug hebt, je ledematen, spieren en gewrichten hebben het na een work-out zwaar te verduren. Met een sportmassage worden je spierknopen en je spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam volledig tot rust.

Deep tissue massage (v.a. €49,50)*
Wanneer je klachten niet kunnen worden opgelost door een klassieke ontspanningsmassage of Zweedse massage, dan kan een deep tissue massage (bindweefselmassage) uitkomst bieden. Tijdens een deep tissue massage wordt er namelijk meer druk op pijnlijke plekken uitgeoefend waardoor ook diepe knopen en blokkades kunnen worden opgeheven. Dit is zeker niet altijd prettig, maar zorgt op de lange termijn gegarandeerd voor het gewenste resultaat. Even de tanden op elkaar dus!

Deep muscular technicus massage (v.a. €49,50)*
Deep muscular technics is een behandeling die gericht is op het losmaken van vastzittend weefsel. Een combinatie van massagetechnieken wordt hierbij gebruikt, zoals bindweefseltechnieken, manipulaties, deep tissue-technieken en trigger point therapy. Deze behandeling kan bijvoorbeeld worden ingezet bij: stress, verkeerde lichaamshouding, sport gerelateerde klachten, rsi-klachten en/of klachten aan de nek, schouders en rug

Rug-, schouder- en nekmassage (v.a. €49,50)*
Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Hot stone massage (€79,50)
Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde vulkaanstenen (meestal van basalt). Ook worden er stenen op specifieke acupunctuurpunten van het lichaam gelegd. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Massage op maat (v.a. €49,50)*
Deze massage wordt volledig afgestemd op je wensen. Je kunt bij deze massage bijvoorbeeld ervoor kiezen om (meer) de nadruk te leggen op bepaalde lichaamszones, maar je kunt er ook voor kiezen om gemasseerd te worden aan de hand van een mix van technieken.