top of page

Massages

Bij Wine & Wellness kunt u iedere dag terecht voor een puur persoonlijke en perfecte ontspanningsmassage die aansluit bij wat jij wilt en wat jouw lichaam vraagt. Bespreek je wensen met de masseur en geniet van een weldadige massage. Geef je adem de ruimte, ontspan en geniet!

 

Massage op Maat, puur persoonlijk en perfect. Jij weet immers het beste waar je op een gegeven moment zin in hebt. Iets meer druk? Geen probleem. Beetje langer blijven werken aan de schouders? De masseur kent de kneepjesDe masseur merkt tijdens een massage voortdurend waar je lichaam extra aandacht nodig heeft. Samen met jou bepaalt hij de aanpak. Geef je adem de ruimte, ontspan en geniet van de weldaad voor je spieren.

Gezichtsbehandelingen

Basic skin treatment
Dit is een behandeling speciaal op maat gemaakt voor de normale en gecombineerde huidtypen. Deze behandeling laat de huid stralen en geeft de huid een nodige boost. De huid wordt verstevigt, geegaliseert, gehydrateert en beschermd zodat die er weer even tegenaan kan. 


Deep skin treatment
Dit is een behandeling op maat gemaakt voor de vette huidtypen. Last van een onrustige huid? Deze behandeling zorgt ervoor dat overtollig talgproductie wordt gereduceerd en de huid diep wordt gereinigd. Ook wordt de huid gekalmeerd en beschermd. Door deze zuiverende behandeling gaat de huid er weer helemaal stralend uitzien. 


Sensitive skin treatment
Dit is een behandeling op maat gemaakt voor de gevoelige en droge huidtypen. Deze behandeling voed de gevoelige en zeer droge huid diep zodat de huid goed kan herstellen. Ook wordt de huid goed gehydrateerd, gekalmeerd en beschermd waardoor de huid weer zacht en soepel kan aanvoelen. 


Skin boost glow treatment
Bij deze extra luxe behandeling met een speciaal ingrediënt wordt jou huid helemaal in de watten gelegd. Productgebruik gebaseerd op jou huidtype zorgt ervoor dat je huid precies krijgt wat die nodig heeft.  Deze behandeling zorgt ervoor dat stress in de huid wordt verminderd en de huid een energieboost krijgt. Hiernaast wordt de huid ook gezuiverd, gekalmeerd, verstevigt en extra gehydrateerd. Met als eindresultaat: Een perfecte glow en een frisse look.


Mini facial treatment
Deze behandeling is voor de mensen die de huid een oppepper willen geven. Productgebruik wordt gebaseerd op huidtype. De huid wordt gevoed, gehydrateerd, en beschermd. Een snelle maar verfrissende behandeling voor net die extra boost voor de huid. 

Losse Behandelingen

Alle behandelingen kunnen gecombineerd worden.

  • Wenkbrauwen verven

  • Wenkbrauwen shapen

  • Wenkbrauwen shapen en verven

  • Wimpers verven

  • Bovenlip harsen en/of kin harsen

  • Gelaatsmassage (30 min)

  • Hoofdmassage (15 min)

  • Gelaatsmassage en hoofdmassage (45 min)

bottom of page