top of page

Massages

Bij Wine & Wellness kunt u iedere dag terecht voor een puur persoonlijke en perfecte ontspanningsmassage die aansluit bij wat jij wilt en wat jouw lichaam vraagt. Bespreek je wensen met de masseur en geniet van een weldadige massage. Geef je adem de ruimte, ontspan en geniet!

Ontspanningsmassage

Onze onstpanningsmassages op maat zijn puur persoonlijk en perfect. Jij weet immers het beste waar je op een gegeven moment zin in hebt. Iets meer druk? Geen probleem. Beetje langer blijven werken aan de schouders? De masseur kent de kneepjesDe masseur merkt tijdens een massage voortdurend waar je lichaam extra aandacht nodig heeft. Samen met jou bepaalt hij de aanpak. Geef je adem de ruimte, ontspan en geniet van de weldaad voor je spieren.

U kunt een ontspanningsmassage boeken voor 25 minuten (€29,50)en 55 minuten (€49,50). 

Hotstone massage

Een hotstonemassage is een soort massagetherapie waarbij gebruikt wordt gemaakt van gladde, platte, verwarmde basaltstenen. Het wordt gebruikt om je te helpen ontspannen en gespannen spieren en beschadigde zachte weefsels door je hele lichaam te verlichten.Tijdens een hotstone-massage worden de gladde, platte, verwarmde stenen op specifieke delen van je lichaam geplaatst.

U kunt een ontspanningsmassage boeken voor 25 minuten (€34,50) en 55 (€54,50) minuten.

Duo massage

In onze duo-ruimte vinden jullie de ultieme manier om samen te ontspannen. Hier kunnen we twee personen tegelijk behandelen. Samen kunnen jullie er bij ons even helemaal uit, zodat jullie daarna weer compleet ontspannen zijn. Even bijkomen van een week hard werken of juist compleet ontspannen aan de week beginnen, jullie kiezen het moment. Ook als jullie voor een massage voor twee kiezen is persoonlijke aandacht essentieel, voor ieder van jullie staat een masseur klaar en je kiest zelf welke massage bij jouw stemming past.

U kunt een duo ontspanningsmassage boeken voor 25 minuten (€59) en 55 minuten (€99). Prijs is voor twee personen.

U kunt een duo hotstone massage boeken voor 25 minuten (€69) en 55 minuten (€109). Prijs is voor twee personen.

bottom of page